SROI of wel Social Return on Investment. 

Wat doet Breedweer terug voor de maatschappij met de omzet die door de klanten wordt gerealiseerd? Breedweer is een social enterprise. Voor de uitvoering van onze dienstverlening maken wij, daar waar mogelijk, gebruik van de inzet van medewerkers vanuit de participatiewet. Meer dan 30% van onze medewerkers komt uit deze doelgroepen. Wij geven onze medewerkers een volwaardig dienstverband zodat zij,binnen hun (on-)mogelijkheden zelfstandig in eigen onderhoud kunnen voorzien. 

!!.jpgWij bieden de medewerkers MBO scholing en ontwikkeling zodat zij bij Breedweer of via Breedweer elders zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen participeren. Door het inkopen van onze dienstverlening levert ook u als klant toegevoegde waarde aan de maatschappij. Door gebruik te maken van onze diensten geeft u invulling aan uw eigen Social return beleid of aan beleid van uw opdrachtgevers en klanten. Breedweer maakt de impact die samen met onze klanten gerealiseerd wordt zichtbaar op deze website. Wilt u ook “Impact claimen” klik dan snel hier >>>.

Wilt u meer weten over SROI of hoe u SROI kunt invullen en toepassen in uw eigen organisatie? Als ervaringsdeskundige helpen wij u graag verder! Wij nemen u mee in onze wereld, de wereld van commerciële bedrijfsvoering met maatschappelijke toegevoegde waarde. Door middel van lezingen, trainingen, voorlichtingen en Masterclasses vertellen en leren wij u meer over de mogelijkheden van SROI binnen uw eigen organisatie.


Klik hier om een offerte aan te vragen >>>

 

Aanbestedingswet 2012 >>>

 

Artikel 2.28 >>>

 

1. De aanbestedende dienst kan, indien het naar zijn oordeel niet mogelijk is door toepassing van de openbare procedure of de niet-openbare procedure een bijzonder complexe overheidsopdracht te plaatsen, de procedure van de concurrentiegerichte dialoog toepassen.

 

2. Een overheidsopdracht is bijzonder complex indien de aanbestedende dienst objectief gezien niet is staat is: 

a. de technische middelen te bepalen waarmee aan de behoeften of het doel kan worden

tegemoet gekomen, of 

b. de juridische of financiële voorwaarden van een project te specificeren.