Social Enterprise

social-enterprise-logo.png

 

 

 

 

 

Sociaal ondernemen is ondernemen met een maatschappelijke missie. Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Zoals: wat te doen met de 27.000 jongeren die jaarlijkse vroegtijdig school verlaten? 
Of de 2 miljoen Nederlanders die vereenzamen? Of de hoge werkeloosheid.


Een sociale onderneming levert net als elke andere onderneming een product of dienst en heeft een verdienmodel. Geld verdienen is echter niet het hoofddoel, het is een middel om de missie te bereiken. Het doel van de sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde creëren, ook wel ‘impact’ genoemd.

stofzuigen.jpgBreedweer maakt voor de uitvoering van haar dienstverlening daar waar mogelijk gebruik van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Deze achterstand wordt door diverse factoren veroorzaakt, bijvoorbeeld door langdurige werkloosheid en psychische problemen. Ook als je als alleenstaande ouder met kleine kinderen minder flexibel bent dan heb je volgens de Participatiewet een achterstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroepen kunnen minder makkelijk zelfstandig in eigen inkomen voorzien en maken hierdoor gebruik van uitkeringen van de overheid. 

Door samen met gemeente en re- integratie bedrijven te kijken naar 
de (on-)mogelijkheden van kandidaten realiseert Breedweer jaarlijks tientallen passende banen. Door gebruik te maken van onze dienstverlening levert u als klant ook maatschappelijke toegevoegde waarde. Breedweer kan alleen maar impact maken door de diensten die wij bij u als opdrachtgever mogen uitvoeren.

Wilt u meer weten of wilt u ook impact maken klik dan hier >>>

 

Wilt u meer weten over onze partners in Social Enterprises klik dan op onderstaande links:

 

Social Enterprise Nederland Social Enterprise NL is aanjager van de beweging van sociaal logo.pngondernemers: ondernemers die kiezen voor maatschappelijke waarde.

 

The Colour Kitchen Breng de positieve energie van The Colour Kitchen naar je werkplek 

 

colourkitchen.png

 

 

Juist Drukwerk  Wij leveren snel in hoge kwaliteit, in elke kleur en druktechniek. JUISTEC6608.png

 

 

Moyee Coffee 100% Specialty Coffee. 100% FairChain Impact moyee coffee.png

 

 

Buy Social creëer méérwaarde met jouw inkoop! logobuysocial.png

 

 

Bundles materialen worden behouden voor volgende generaties. bundles.png

 

 

Piipol Exellente Whizzkids piipol-blauweletter-transp-LOGO.png