nieuws-krant.png

 

Nieuws

logo_klos.png
Jan 1, 2018, 6:00 AM
Breedweer heeft drie basis fundamenten waar zij op bouwt. Deze triade beschouwt Breedweer als haar missie. In de missie geven we de algemene doelstelling aan, die ons na aan het hart ligt.
Nieuws_Breedweer_Facilitaire_Dienstverlening_compleet_LinkedIn_logo.png
Jun 14, 2018, 11:36 AM
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven
Nieuws_Breedweer_Facilitaire_Dienstverlening_Social.png
Oct 23, 2018, 11:16 AM
De baankans voor mensen die voor de invoering van de participatiewet nog op de wachtlijst voor een plek bij een sociale werkplek stonden, is afgenomen sinds de wet in werking is getreden.

Lees verder »

Nieuws_Breedweer_Facilitaire_Dienstverlening_compleet_LinkedIn_logo.png
Oct 23, 2018, 10:36 AM
De schoonmaaksector maakt zich op voor de onderhandelingen over een nieuwe cao. FNV Schoonmaak is er klaar voor. Het parlement van schoonmakers heeft vorige week zijn top 5 van voorstellen vastgesteld nadat honderden schoonmakers voorstellen hebben…

Lees verder »

Nieuws_Breedweer_Facilitaire_Dienstverlening_Circulair.png
Oct 23, 2018, 9:48 AM
Ze kosten vaak wat meer, maar in ruil daarvoor werkt een plantage-arbeider voor een eerlijk loon en in veilige omstandigheden. Dat is het verhaal waarmee duurzaamheidskeurmerken hun producten in de markt zetten. Maar zo helder blijkt het in…

Lees verder »

Social_Return.png
Oct 18, 2018, 12:30 PM
Onze leerlingen hebben afgelopen week hun diploma uitgereikt gekregen voor MBO1 Niveau. Wij feliciteren hen met het behaalde resultaat!

Lees verder »