Uitgelicht: Esmar, onze nieuwe tekstschrijver

Ik ben Esmar van Langen, 47 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 stoere zoons. Ik ben sportief en vooral dol op hardlopen. Het liefst doe ik dat op de mooiste plekjes van de wereld, want wat is er mooier dan hardlopend de wereld ontdekken?

Mijn functie is tekstschrijver en ik kom voor 16 uur in de week in dienst. Mijn taak is de boodschap van Breedweer te vertalen in teksten met impact voor aanbestedingen, de website, nieuwsbrieven en alles wat met communicatie te maken heeft.

Loopbaan

Na mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO Alkmaar heb ik eerst een jaar als binnendienstmedewerker gewerkt bij een internationaal bedrijf. Maar mijn hart ging niet sneller kloppen van het product, dat we verkochten en dat is juist zo belangrijk in de commercie! Ik heb de stap gemaakt naar de reiswereld, omdat ik altijd veel met de rugzak reisde over de hele wereld. Ik koos voor een baan waarin ik veel minder geld verdiende, maar waar ik wel deed wat ik superleuk vond. Uiteindelijk lever je de beste prestaties als je doet wat je leuk vindt.

Nieuwe prikkel

Ik heb bijna 20 jaar met veel plezier gewerkt in de reiswereld, maar op een gegeven moment begon het weer te kriebelen. Ik had een prikkel nodig en moest uit mijn comfort zone stappen. Ik schreef me in voor een cursus Reisjournalistiek en daar voelde ik weer die uitdaging. Van het een kwam het ander en ik startte als freelancer mijn eigen bedrijf ‘Esmar verwoordt’. Inmiddels schrijf ik met veel plezier teksten voor websites van verschillende bedrijven en vele blogs. Voor diverse magazines schrijf ik artikelen naar aanleiding van interviews. Het verhaal achter mensen ontdekken, vind ik echt geweldig.

Breedweer

Ik zag jullie vacature en dacht: ‘Hé, dat ben ik die ze zoeken!’ jullie missie en enthousiasme spreken mij erg aan. Het geloof om het anders te doen en impact te maken. Daar wil ik graag deel van uitmaken.

Impact

Met mijn teksten en samen met het team wil ik zoveel mogelijk impact maken in de schoonmaakwereld. Ik heb er in elk geval ontzettend veel zin in.