Nieuwe personeelszaken medewerker Erwin van Wijngaarden uitgelicht

Erwin werkt sinds deze maand voor Breedweer. ‘Breedweer is een laagdrempelig bedrijf met fijne collega’s.’

Ik werk sinds 2 november bij Breedweer. Ik heb daarvoor zo’n 14 jaar in diverse personeelszaken oftewel Human Resources(HR) functies gewerkt. Daarna werkte ik zo’n 5 jaar in operationele functies en nu werk ik weer in de HR.

LinkedIn

Ik kwam via LinkedIn in contact met Cindy. Zij vroeg mij te solliciteren voor HR manager bij Breedweer.

Takenpakket

Op dit moment richt ik mij op het optimaliseren van de HR-administratie, de dossiers en de diverse juridische vraagstukken. Daarna wil ik mij met de overige HR onderwerpen bezighouden. Deze moeten allemaal verder doorgenomen worden. De processen moeten geoptimaliseerd en geautomatiseerd worden.

 

Breedweer laagdrempelig bedrijf

Ik vind Breedweer een laagdrempelig bedrijf met leuke collega’s. Ik hou van de ondernemersgeest en de hectiek van een groeiend bedrijf.

Sociaal maatschappelijke bijdrage

Ik vind het fijn om ook een sociaal maatschappelijk bijdrage te kunnen hebben naast HR en financiele doelen. 

Toekomst

Ik wil stapje voor stapje de HR-afdeling professionaliseren en klaarmaken voor de toekomstige groei. De kunst van verandering is om dingen vooral simpel te maken en simpel te houden. Dus per onderwerp kijken wat een ieder wil en nodig heeft. Daarna een eenduidige werkwijze kiezen. Vervolgens dit uitleggen en communiceren. Tot slot deze werkwijze consequent volgen. Zodra het ene onderwerp soepel loopt kun je vervolgens overschakelen naar het volgende onderdeel.