Nico, accountmanager, ziet de toekomst rooskleuring in voor Breedweer.

 

Ik ben Nico Vonk. Ik werk sinds 1985 in de schoonmaak. Voornamelijk bij commerciële bedrijven, zowel landelijk als regionaal.

Bij Breedweer werken doe ik graag, omdat het een regionaal bedrijf is. Bij haar zijn de lijnen korter, waardoor je meer invloed uit kan oefenen op het beleid.

Social return en Sustainable Development Goals

Breedweer werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat geeft voldoening. Ik gun iedereen werk en inkomen. Dat geeft mensen waardering en zelfvertrouwen. Ik zou daarom willen dat iedereen parttime of fulltime kan werken. Daarnaast is Breedweer haar doel ‘zero waste’. Om onder andere de afvalberg te verminderen moet Breedweer focussen op de ‘Sustainable development goals.’ Dit zijn doelen om de wereld een stuk mooier te maken.

Koers van Breedweer

Met bewondering kijk ik naar de koers en propositie van Breedweer. We zijn enorm gegroeid. Breedweer haar missie, Sustainable Development Goals, staat bovenaan en daar moet ze aan vast houden.

Optimist

Ik ben een optimist, ook tijdens corona. In de schoonmaak liggen kansen. Daarnaast vind ik, dat je moet genieten en respect voor elkaar moet tonen. Dat maakt het leven voor jezelf en voor de ander leuker.

 

Bekijk het hele interview hieronder: