De Koers van Breedweer

Breedweer heeft drie basis fundamenten waar zij op bouwt. Deze triade beschouwt Breedweer als haar missie. In de missie geven we de algemene doelstelling aan, die ons na aan het hart ligt. We zien onze missie als een “Maatschappelijke Onderneming”, naast onze coöperatieve partners in deze. 

Head Banners Partners.png

 Meer over onze partners >>>

 

Van links naar rechts opgenoemde:

 

Links: (progressief)
Head Banners Circulair.png

Circulaire Economie >>>
Breedweer ontwikkelt samen met haar partners KBL, ECMR en BlueCity een nieuwe circulaire economie. Voor Breedweer betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen dat wij kijken naar dat wat goed is voor de mens en de maatschappij, maar natuurlijk ook voor het milieu. Breedweer neemt op dit punt het voortouw om de Facilitaire dienstverlening zo “blauw” mogelijk te maken. Dat betekent dat wij streven naar een cyclus zonder afval, waarbij afval de grondstof is voor een nieuw product.

 

centraal: (conservatief)

Head Banners Facilitair.png

Facilitaire Dienstverlening >>> 
We geven invulling aan een zeer breed en gevarieerd pakket aan facilitaire diensten. Naast schoonmaakdienstverlening en glasbewassing verzorgen we voor tal van opdrachtgevers in Nederland diensten op het gebied van catering, receptie- en beveiliging, groenonderhoud, specialistische reiniging, handyman, maar ook ondersteuning bij technisch- en gebouwonderhoud. 
Hiermee spelen we in op de wensen vanuit de markt om een steeds breder pakket aan diensten onder te brengen bij één totaalleverancier – het ‘one stop shopping’ concept. Voor Breedweer biedt het invulling geven aan een breed facilitair dienstenpakket meer mogelijkheden om arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt én hierdoor meer maatschappelijke impact te realiseren.

 

Rechts: (liberaal)

Head Banners Social Return.png

Social Enterprise >>>
Wat doet Breedweer terug voor de maatschappij met de omzet die door de klanten wordt gerealiseerd? Breedweer is een Social Enterprise . Voor de uitvoering van onze dienstverlening maken wij, daar waar mogelijk, gebruik van de inzet van medewerkers vanuit de Participatiewet. Meer dan 30% van onze medewerkers komt uit deze doelgroepen. Wij geven onze medewerkers een volwaardig dienstverband zodat zij, binnen hun (on-)mogelijkheden zelfstandig in eigen onderhoud kunnen voorzien.
 

Doel: (evenwicht)

Impact.png

Impact claimen >>>
Met deze koers wil Breedweer Impact maken, mogelijk bent u hier bewust of onbewust mee bezig. 
Maatschappelijke impact maken is als ondernemer iets terug doen voor de samenleving.
Breedweer verkoopt geen dienstverlening of schoonmaakdienst, wij verkopen impact! U als klant maakt via ons, als u onze dienstverlening inkoopt, ook impact. Als u bewust kiest voor impact maken door in te kopen bij Breedweer bent u hier natuurlijk trots op en wil u dit graag aan uw klanten laten zien. Sociaal inkopen vergroot namelijk ook de waarde van uw eigen organisatie.