Anja Vos, Objectleider/ Rayonmanager in opleiding, uitgelicht

'Breedweer is een transparant bedrijf'

 

Anja Vos, Objectleider/Rayonmanager in opleiding, werkt sinds augustus 2018 bij Breedweer. ‘Het meest wat mij aanspreekt bij Breedweer is, dat ze een open en toegankelijk bedrijf is.’

 

Ik ben Objectleider/Rayonmanager in opleiding bij Breedweer. Mijn taken zijn heel uitgebreid; zoals aansturen van het personeel, het aansturen van de voordames en heren, gesprekvoering met contactpersonen, het zorgen dat vooral mijn Rayon goed loopt en zorgen dat onze collega’s fijn kunnen werken. Dit bereik ik door in contact te blijven met de opdrachtgever en onze collega’s. Daarnaast heb ik nog aanverwante taken zoals regelmatig overleg op het hoofdkantoor in Uitgeest.

 

Loopbaan

Ik ben begonnen als Maatschappelijk werkster. Daarna had ik een eigen bedrijfje in de schoonheidsverzorging. Vervolgens werkte ik voor een Sauna & Beauty bedrijf. Ik zat na deze baan een paar jaar thuis. In 2011 ben ik in de schoonmaak terecht gekomen,  in 2015 ben ik als Objectleiding aan de slag gegaan bij een schoonmaak bedrijf en uiteindelijk in 2018 ben ik bij Breedweer gaan werken.

 

Breedweer

Ik werd regelmatig via LinkedIn benaderd door bedrijven en ik ben daar nooit op ingegaan tot augustus 2018. Jack, commercieel directeur, benaderde me via LinkedIn. Na een fijn gesprek ben ik bij Breedweer begonnen.

 

Transparant

Het meest wat mij aanspreekt bij Breedweer is, dat ze open en toegankelijk bedrijf is. Zij is er voor de collega’s zij staan op de eerste plaats. Waar het mogelijk is, staan we met zijn allen klaar. Het fijne is ,dat ook de directie zich op de werkvloer bevindt als dat nodig is.

 

Tot bloei

Ik ben tot bloei gekomen, doordat ik de kans heb gekregen mezelf te blijven en te werken op de manier zoals ik dat graag wil en kan. Ook door het vertrouwen wat ik van meerdere collega`s heb gekregen, waaronder Henk , Cindy en Jack kan ik blijven doen waar ik goed in ben en daarin wordt ik ondersteund waar ik hulp bij nodig heb. Feedback zorgt er ook voor, dat er steeds beter kan presteren. Wat ook positief is voor Breedweer.

 

Sfeer

Ik werk voor middelbare scholen. Op de kleinste scholen werk ik met 2 collega’s en op grotere scholen met 11 collega’s in de schoonmaak. De sfeer is fijn op de scholen. Dit is bereikt door veel tijd in de collega’s te steken en te laten zien, dat je als personeel onderdeel bent van het geheel. En ook door zelf regelmatig een handje uit te steken op de scholen, werken de mensen met plezier. Het is ook belangrijk dat het andere personeel op de werkplek, zoals de conciërges, omgaan met het personeel. Onze collega’s worden op handen gedragen en zij krijgen ook bedankjes van de scholen zoals, nu met kerst, krijgen zij een kerstpakket.

 

Unicum

Het hele concept van Breedweer maakt dit bedrijf uniek. ook, dat wij een Sociale Enterprise zijn. Wij zijn uniek, we geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een reguliere baan. Dat is heel mooi. We hebben de kennis in huis om de mensen te begeleiden, zodat ze stevig in hun schoenen komen te staan. Daardoor krijgen ze vertrouwen in zichzelf.  

We hebben bovendien de Sociale Prestatieladder trede drie behaald. 30% procent van ons personeelsbestand heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Milieubewust

Breedweer is zeker milieubewust. We zijn steeds groener. Onze producten zijn ecologisch en onze schoonmaakmiddelen zit in gerecyclede flessen.

 

Breedweer als werkgever

Ik wil tegen iedereen zeggen:  ‘Kom bij Breedweer werken. het is een leuk bedrijf, dat groeiende is en heel enthousiaste collega’s in dienst heeft, die van hun werk houden.’

 

Breedweer is een goede stap geweest

Het is een goede stap geweest om bij Breedweer te werken. Hiermee heb ik al veel bereikt.

Ik ben nog lang niet klaar bij Breedweer. Ik wil graag nog bereiken, dat Breedweer verder gaat groeien en dat ik daar onderdeel van mag zijn.