Als duurzaam ondernemer heeft Breedweer voor alle sanitaire leveringen een samenwerking met KBL. Breedweer vult, reinigt en bestelt desgewenst alle sanitaire voorzieningen voor u. Op die manier bent u altijd verzekerd van een hygiënisch en fris toilet en wordt u totaal ontzorgd.

KBL-logo.pngIn deze tijd waarin grondstoffen schaarser worden en moeilijker te winnen zijn en onze afvalberg alsmaar blijft groeien, zien wij het als onze verantwoordelijkheid om met KBL een nieuwe weg in te slaan. De komende jaren staan bij KBL in het teken de omschakeling te maken naar een volledige duurzaam en circulaire productenaanbod en bedrijfsvoering.

Circulair ondernemen
In een circulaire economie worden producten en grondstoffen maximaal hergebruikt en wordt vernietiging van waarde geminimaliseerd. Dit in tegenstelling tot de lineaire economie waarbij eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en na gebruik als onbruikbaar afval in het milieu terechtkomen. Met innovatieve oplossingen, slimmer (her) gebruik van grondstoffen, afvalreductie en ketensamenwerking gaat KBL als circulaire en duurzame leverancier van schoonmaakartikelen en machines klantgericht maatschappelijke meerwaarde realiseren.

SATINO, WASHROOM SOLUTIONS

Belangrijke aspecten binnen een toiletruimte zijn gebruiksgemak, hygiëne en beleving. Met de Satino dispenserlijnen worden deze behoeften optimaal en kostenefficiënt ingevuld.

sanito2.jpgSatino zorgt dat je in de washroom met een goed, eigentijds gevoel een bijdrage levert aan een beter milieu. Met de verschillende kwaliteitslijnen bieden we een compleet assortiment voor elk segment. De Satino papierproducten bevatten de keurmerken FSC® recycled en Europees Ecolabel[1]. Naast hygiënepapier bestaat het Satino assortiment onder andere uit dispensers, zeep, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, afvalbakken en hygiëneboxen. De innovatieve Satino dispenserlijnen zijn compact, zeer functioneel en stijlvol. Het aantrekkelijke ronde design van de dispensers heeft een tijdloze uitstraling en past in iedere toiletruimte.

satino-black.jpgsatino-dispencers.jpg

[1] FSC®-recycled, 100% recycled papier

Het gebruik van vers hout (cellulose) voor wegwerpproducten als toilet- en handdoekpapier is totaal onnodig. Het FSC® recycled keurmerk geeft de garantie dat voor de productie van Satino 100% recycled papier is gebruikt.

 

Europees Ecolabel, Duurzaam productieproces

De productieprocessen van Satino voldoen aan strenge milieucriteria op het gebied van emissies, hoeveelheid water- en energieverbruik. Het EU Ecolabel geeft de garantie dat de productieprocessen beneden de milieunormen blijven.