Als duurzaam ondernemer heeft Breedweer voor alle sanitaire leveringen reeds een jarenlange samenwerking met van Houtum . Breedweer vult, reinigt en bestelt desgewenst alle sanitaire voorzieningen voor u. Op die manier bent u altijd verzekerd van een hygiënisch en fris toilet en wordt u totaal ontzorgd.

vanhoutum1.jpgVan Houtum ontwikkelt innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties. Binnen het bedrijf bepaalt een natuurlijk en diepgevoeld respect voor mens en milieu de bedrijfsvoering. Met unieke servicegaranties is Van Houtum een betrouwbare en betrokken partner gebleken. Vanuit Swalmen (Nederland) vinden de producten via schoonmaakbedrijven en vakgroothandel hun weg naar verschillende eindgebruikers zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, horeca, etc. binnen geheel Europa.

SATINO, WASHROOM SOLUTIONS

Belangrijke aspecten binnen een toiletruimte zijn gebruiksgemak, hygiëne en beleving. Met de Satino dispenserlijnen worden deze behoeften optimaal en kostenefficiënt ingevuld.

sanito2.jpgSatino zorgt dat je in de washroom met een goed, eigentijds gevoel een bijdrage levert aan een beter milieu. Met de verschillende kwaliteitslijnen bieden we een compleet assortiment voor elk segment. De Satino papierproducten bevatten de keurmerken FSC® recycled en Europees Ecolabel[1]. Naast hygiënepapier bestaat het Satino assortiment onder andere uit dispensers, zeep, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, afvalbakken en hygiëneboxen. De innovatieve Satino dispenserlijnen zijn compact, zeer functioneel en stijlvol. Het aantrekkelijke ronde design van de dispensers heeft een tijdloze uitstraling en past in iedere toiletruimte.

satino-black.jpgsatino-dispencers.jpg

[1] FSC®-recycled, 100% recycled papier

Het gebruik van vers hout (cellulose) voor wegwerpproducten als toilet- en handdoekpapier is totaal onnodig. Het FSC® recycled keurmerk geeft de garantie dat voor de productie van Satino 100% recycled papier is gebruikt.

 

Europees Ecolabel, Duurzaam productieproces

De productieprocessen van Satino voldoen aan strenge milieucriteria op het gebied van emissies, hoeveelheid water- en energieverbruik. Het EU Ecolabel geeft de garantie dat de productieprocessen beneden de milieunormen blijven.