Facilitaire Dienstverlening


Uw organisatie verdient een facilitaire dienstverlener die op een duurzame en
sociaal-maatschappelijke manier met haar producten- en dienstenaanbod pro actief een bijdrage aan het realiseren van een hoge klanttevredenheid en een schone en prettige werkomgeving!

We geven invulling aan een zeer breed en gevarieerd pakket aan facilitaire diensten. Naast schoonmaakdienstverlening en glasbewassing verzorgen we voor tal van opdrachtgevers in Nederland diensten op het gebied van catering, receptie- en beveiliging, groenonderhoud, specialistische reiniging, handyman, maar ook ondersteuning bij technisch- en gebouwonderhoud. 
Hiermee spelen we in op de wensen vanuit de markt om een steeds breder pakket aan diensten onder te brengen bij één totaalleverancier – het ‘one stop shopping’ concept. Voor Breedweer biedt het invulling geven aan een breed facilitair dienstenpakket meer mogelijkheden om arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt én hierdoor meer maatschappelijke impact te realiseren.

Breedweer als integraal facilitair regievoerder:

Om invulling te geven aan de gevraagde integrale facilitaire dienstverlening maken we gebruik van meerdere facilitaire partners die onze propositie versterken. Deze facilitaire partners werken voor Breedweer in onder aanneming en zijn door ons geselecteerd op hun expertise en de bijdrage die geleverd kan worden aan het realiseren van duurzame en maatschappelijke impact. Waar nodig begeleiden en stimuleren we deze partijen om op een duurzame en sociaal-maatschappelijke wijze invulling te geven aan de opdracht. 

In alle gevallen is Breedweer uw contactpersoon en als regievoerder integraal verantwoordelijk voor het niveau van het producten- en dienstenaanbod en het realiseren van de geformuleerde doelstellingen. Details over onze partners leest u op de pagina Duurzaam inkopen>>>