Facilitaire Dienstverlening


Het helpen organiseren en uitvoeren van logistieke en huishoudelijke taken is wat Facilitaire dienstverlening inhoud.

Als specialist in facilitaire diensten draagt Breedweer zorg voor onze cliënten in alles wat voor hen niet tot het primaire proces behoort. Voor elke vraag is er een passende oplossing, voor elke klus beschikken wij over de juiste persoon. Faciliteren is mensenwerk!

Wij maken maken het verschil, door goed te naar u te luisteren, door verder te kijken en bedachtzaam te verbinden. Altijd meegaand, geïnteresseerd en proactief.  Wij weten wat er nodig is!

Wij zorgen voor toegevoegde waarde voor de eindgebruiker.

Een georganiseerde en veilige werkomgeving willen we allemaal. Dat vraagt om vakmensen die daadkrachtig, probleemoplossend en met oog voor detail werken. Breedweer kan deze ervaren professionals aan u leveren, die snappen wat op de eerste plaats komt en zien waar kansen liggen. Met onze schoonmakers, glazenwassers en caterings-personeel kunnen opdrachtgevers rekenen op een prettige samenwerking, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kundig vakmanschap. 
Ze denken niet alleen met u mee, ze kijken met u vooruit!

Van tijdelijke klus tot dagelijkse ondersteuning, levert Breedweer maatwerk en biedt u full service support.
Als partner zijn wij betrokken bij onze medewerkers en opdrachtgevers. 
Naast de diensten die wij u kunnen leveren, houden we de kennis en deskundigheid van onze medewerkers up-to-date,  en vergroten we hun inzetbaarheid en stimuleren we in kennisdeling. 
Wij garanderen 100% duurzaamheid met ons Breedweer personeel. 
Een regionaal team van flexibele, ingewerkte specialisten dat altijd is voorbereid om in te vallen. We laten u niet zitten!

Breedweer is een specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening. 
Met jarenlange ervaring zijn we goed ingespeeld op de markt, en werken we met een groot netwerk van specialisten en professionals.

•  Flexibele en proactieve facilitair partner
•  Gedeeltelijk of volledig uitbesteden
•  Getrainde, vakbekwame en ervaren mensen
•  Van reactief naar proactief
•  Flexibele contracten
•  Persoonlijke betrokkenheid

Facilitaire dienstverlening is heel breed. Die heeft te maken met efficiënt ingerichte werkplekken. Maar ook met een schoon en goed beveiligd gebouw. De afdeling Facilitaire dienstverlening van een bedrijf zorgt ervoor dat alles wat kapot gaat snel wordt gerepareerd. Met zo’n breed takenpakket ben je ook breed inzetbaar. Dat betekent dat je kansen op de arbeidsmarkt aardig groot zijn.

Als medewerker facilitaire dienstverlening doe je ondersteunend werk voor de facilitaire dienst. Het is leuk en heel afwisselend werk. Je hebt een belangrijke rol en kunt op allerlei plekken worden ingezet. Bijvoorbeeld als conciërge, huismeester, magazijnmedewerker of in de catering. 

Als facilitair leidinggevende ben je (mede)verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Je stuurt de facilitair medewerkers aan, zorgt voor een goede planning, lost problemen op en beheert het budget. Kortom: dankzij jouw inzet loopt alles in en om het gebouw op rolletjes. Daarvoor moet je wel wat in huis hebben. Je hebt een brede kennis van zaken, ook financieel en bedrijfseconomisch, en je kunt goed organiseren en mensen enthousiast maken voor hun werk. Je bent flexibel, dienstverlenend en in staat om (economische) belangen af te wegen.

Anders gezegd: je bent de spin in het web!