SROI


SROI of wel Social Return on Investement. Wat doet Breedweer terug voor de maatschappij met de omzet die door de klanten wordt gerealiseerd? Breedweer is een Social Enterprise (doorlinken). Voor de uitvoering van onze dienstverlening maken wij, daar waar mogelijk, gebruik van de inzet van medewerkers vanuit de Participatiewet. Meer dan 45% van onze medewerkers komt uit deze doelgroepen.

Wij geven onze medewerkers een volwaardig dienstverband zodat zij, binnen hun (on-)mogelijkheden zelfstandig in eigen onderhoud kunnen voorzien. Wij bieden de medewerkers MBO scholing en ontwikkeling zodat zij bij Breedweer of via Breedweer elders zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen participeren.

Door het inkopen van onze dienstverlening levert ook u als klant toegevoegde waarde aan de maatschappij. Door gebruik te maken van onze diensten geeft u invulling aan uw eigen Social return beleid of aan beleid van uw opdrachtgevers en klanten. Breedweer maakt de impact die samen met onze klanten gerealiseerd wordt zichtbaar op deze website. Wilt u ook “Impact claimen” kijk dan snel hier.

Wilt u meer weten over SROI of hoe u SROI kunt invullen en toepassen in uw eigen organisatie? Als ervaringsdeskundige helpen wij u graag verder! Wij nemen u mee in onze wereld, de wereld van commerciële bedrijfsvoering met maatschappelijke toegevoegde waarde. Door middel van lezingen, trainingen, voorlichtingen en Masterclasses vertellen en leren wij u meer over de mogelijkheden van SROI binnen uw eigen organisatie. Klik hier  voor contact.