Impact claimen


Impact maken, mogelijk bent u hier bewust of onbewust mee bezig. Maatschappelijke impact maken is als ondernemer iets terug doen voor de samenleving

Breedweer verkoopt geen dienstverlening of schoonmaakdienst, wij verkopen impact! U als klant maakt via ons, als u onze dienstverlening inkoopt, ook impact. Als u bewust kiest voor impact maken door in te kopen bij Breedweer bent u hier natuurlijk trots op en wil u dit graag aan uw klanten laten zien. Sociaal inkopen vergroot namelijk ook de waarde van uw eigen organisatie. Wij laten Nederland zien welke impact wij reeds hebben gerealiseerd, doet u ook mee??

WAT IS IMPACT?

Impact is de verandering die aan jouw bedrijf toegeschreven kan worden. Zowel positief als negatief, gepland of ongepland. Als ondernemer wil je met je bedrijfsactiviteiten een bijdrage leveren aan een maatschappelijk probleem; een maatschappelijke meerwaarde creëren. De activiteiten van een bedrijf leiden tot outputs, dat wil zeggen de directe resultaten van de activiteiten. Wanneer er voor de juiste activiteiten is gekozen, leiden deze outputs tot positieve effecten voor individuen, en zelfs tot mogelijke effecten voor de maatschappij als geheel. 

 

nederland.png