Reële informatie

Weten waar je aan toe bent als de facilitaire diensten eenmaal zijn ingekocht is niet eenvoudig. Tenzij u voor Breedweer kiest. Wij werken met het online InPRC-systeem; intelligente software die onder meer exact meet wanneer en hoe lang een medewerker in een ruimte is. En die gebaseerd is op de Best Value Approach. Dat levert u niet alleen veel informatie op, het garandeert u ook een optimale kwaliteit tegen reële uren.

Online metingen en digitale rapportages

InPRC werkt met een praktische tool in de vorm van een druppel, een soort sleutelhanger. Elke medewerker van Breedweer bezit zo’n druppel en meldt zich daarmee aan en af per ruimte. En zijn er verstoringen zoals gebreken in een ruimte, dan worden deze ook via dit systeem gemeld. Dit is niet alleen transparant, het scheelt ook in papierwerk en u kunt op ieder moment de status controleren via digitale rapportages.

Best Value Approach + InPRC = onze kwaliteit

Als social enterprise leggen we rekenschap af over wat we doen en waarom, transparantie, kwaliteit en efficiency is voor ons dan ook heel belangrijk. Daarom werken we bij Breedweer vanuit de Best Value Approach-benadering. Met de toepassing van de InPRC-systematiek kunnen we die kwaliteit en transparantie ook garanderen aan onze opdrachtgevers. En zo bieden we ook meerwaarde voor hetzelfde marktconforme tarief; volledig inzicht in de werkzaamheden en meer kwaliteit door effectief besteedde schoonmaakacties.

InPRC; InProcesRegieConcept

InPRC, InProcesRegieConcept, geeft de opdrachtgever, opdrachtnemer en de uitvoerder op dezelfde tijd dezelfde informatie. En doordat het systeem gebruik maakt van bestaande technologie is de implementatie, beheersbaarheid en betrouwbaarheid geen enkel probleem. Met InPRC heeft u een krachtig sturingsmechanisme die u volledige transparantie biedt als basis voor een succesvolle samenwerking.

_DSC9496

Meetbare meerwaarde

Dit systeem is in beginsel specifiek voor de schoonmaak ontwikkeld en dat is te merken aan de praktische toepasbaarheid. Het vereenvoudigt vele bestaande complexe systemen en processen en geeft een duidelijke en meetbare meerwaarde aan de dienstverlening. De medewerker is immers zelf verantwoordelijk voor het resultaat per ruimte en de opdrachtgever heeft altijd en overal inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden.