MVO en kwaliteit

Ondernemen en samenwerken om ook de wereld van anderen te verbeteren staat bij Breedweer Facilitaire Diensterlening voorop. Wij zijn een social enterprise en kiezen bewust voor fair ondernemen waarbij iedereen wint, en vooral de mensen uit de participatiedoelgroep. Daarom combineren wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met kwaliteit in onze dienstverlening en is ons beleid gebaseerd op de MVO-gedachte People, Planet, Profit waarbij People nadrukkelijk op de eerste plek staat.

Social enterprise

Als social enterprise maken wij ons hard voor de mensen uit de participatiedoelgroep. Met kwalitatieve opleidingen zorgen wij ervoor dat zij weer deel kunnen nemen aan de arbeidsmarkt en zo zelfstandig hun inkomen kunnen verdienen. Wie voor Breedweer Facilitaire Dienstverlening kiest, kiest ook voor hen.

Anders, maar beter

Deze aanpak maakt ons anders, maar niet duurder. Wel beter. Wij bieden meer kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een garantie die we kunnen nakomen doordat wij alles inzichtelijk maken met een duidelijke registratie van de gewerkte tijden en uitgevoerde werkzaamheden.

Buy Social

Neemt u de diensten van een social enterprise af, dan geeft u heel concreet invulling aan uw corporate responsibility. En dat mag gezegd worden. Tenslotte zijn het juist de klanten van een social enterprise die het ook mogelijk maken dat we sociaal kunnen ondernemen. Daarom verlenen wij onze opdrachtgevers het ‘Buy Social’-keurmerk. Een zichtbaar keurmerk dat in andere Europese landen al heel bekend is en hopelijk binnenkort ook in Nederland overal herkend wordt.

Bedaux 60-norm

Als social enterprise nemen we onze verantwoordelijkheid richting onze medewerkers. En dat betekent dat wij ook goed voor ze zorgen. Zo calculeren wij altijd vanuit de Bedaux 60-norm wat betekent dat de werkzaamheden op een normaal tempo uitvoerbaar zijn. En jaarlijks meten we hoe de mensen de werkdruk zelf ervaren om bij te kunnen sturen waar nodig.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Breedweer is een social enterprise uit idealisme; wij vinden het belangrijk dat wij onze verantwoordelijkheid in de maatschappij nemen en anderen de kansen geven waar ze recht op hebben. Dat doen we door te werken met mensen uit de participatiedoelgroep, door standaard duurzaam te werken en door transparant te zijn. Wilt u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid ook combineren met de inkoop van kwalitatieve dienstverlening? Neem dan contact met ons op.