120224_TCKGrebbeberglaan 262 (3)

Commercieel bedrijf met een sociaal hart

Breedweer Facilitaire Dienstverlener is een commercieel bedrijf, maar wel een met een groot sociaal hart. De mensen die in de participatiedoelgroep vallen willen wij helpen weer een zelfstandig inkomen te kunnen verdienen. Door ze een vak te leren waar ze trots op zijn en waarmee ze een daadwerkelijke bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Gemotiveerde arbeidskrachten uit de participatiedoelgroep

Van onze facilitaire professionals komt een derde uit de participatiedoelgroep. Wij leiden ze op tenminste MBO 2-niveau op waarna ze breed inzetbaar zijn, een waardevol diploma bezitten en een baan aangeboden krijgen op een vaste locatie, bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Met als gevolg dat zij zichzelf als uw medewerker beschouwen en zeer betrokken zijn. Met deze aanpak bent u verzekerd van een capabele en zeer gemotiveerde arbeidskracht die zich volledig voor u inzet.

Onze mensen, uw medewerkers

Kiest u voor ons, dan kiest u voor deze mensen. Het worden immers uw medewerkers. Met onze facilitaire professionals kunt u laten zien dat u ook uw maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. U geeft ze een plek en daar krijgt u veel voor terug. Kwaliteit, inzet en een grote mate van betrokkenheid. En dat is niet zomaar een praatje, met onze intelligente software ziet u precies wat er gedaan is en wanneer. Transparante dienstverlening dus, want behalve kwaliteit leveren we ook graag inzicht.

Kwaliteit, transparantie en betrokken medewerkers

Breedweer Facilitaire Dienstverlening is dus met recht een sociaal-commerciële dienstverlener. Een waar u meer waarde krijgt voor uw geld. Tegen marktconforme tarieven ontvangt u een uitstekende kwaliteit, volledige transparantie en bijzonder betrokken medewerkers. Wilt u dat ook? Of wilt u daar wel meer over weten? Laten we dan eens kennismaken.

0028 (4)