Meer dan goed schoonmaken

Schoonmaken door Breedweer Facilitaire Dienstverlening is meer dan alleen goed schoonmaken. Het is tevens een bijdrage aan de maatschappelijke meerwaarde van uw bedrijf. Omdat onze mensen deels uit de participatiedoelgroep komen en doordat wij ze intern opleiden tot facilitaire professionals. Bij ons weet u zeker dat u kwaliteit krijgt in het schoonmaken, en meer dan dat.

Resultaatgericht schoonmaken, slimme inzet van uren

Resultaatgericht schoonmaken betekent dat onze facilitaire professionals schoonmaken waar en wanneer dat nodig is. Zij kennen de gewenste norm en zorgen dat die gehandhaafd wordt. Het resultaat is daardoor altijd beter tegen minder kosten; de uren worden immers niet onnodig ingezet.

_DSC9549

Specialisten voor bijzondere reiniging

Behalve schoonmaken bieden wij ook verschillende andere diensten. De meeste worden uitgevoerd door de mensen die al bij u werken, zoals de catering. Maar voor de bijzondere reinigingsprojecten hebben we speciaal opgeleide specialisten in dienst. Zoals voor industriële en specialistische reiniging of het vloeronderhoud.

Meer weten over de schoonmaak?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in de schoonmaak? Neem dan contact met ons op, we komen graag met u in gesprek!

_DSC9437

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit in schoonmaak wordt gegarandeerd doordat onze mensen resultaatgericht schoonmaken. En dankzij de totale transparantie in ons werk en onze rapportages, weet u ook altijd precies wat er voor u is gedaan. Is dat minder dan gecalculeerd? Dan krijgt u extra services. Met Breedweer Facilitaire Dienstverlening heeft u dus altijd meer kwaliteit voor hetzelfde budget.

Meer waarde met extra schoonmaakacties

Door de volledige transparantie weten we exact hoeveel uren zijn besteed. Is dat minder dan afgesproken, dan krijgt u een extra schoonmaakactie of andere facilitaire dienst. Met het Best Value Concept bespaart u al snel 10% op de kosten voor facilitaire dienstverlening!

Duurzaam schoonmaken

We zetten ons niet alleen maatschappelijk in, ook onze ecologische verantwoordelijkheid nemen we serieus. Met duurzaam schoonmaken bijvoorbeeld. Zo gebruiken we schoonmaakmiddelen van een ecologisch keurmerk en passen de microvezeltechniek toe waar mogelijk. Deze ergonomische werkwijze heeft minder schoonmaakmiddelen nodig en belast onze mensen ook nog minder.