Facilitaire professionals

Alle mensen van Breedweer zijn getrainde facilitaire professionals. Zij zijn verantwoordelijk voor een afdeling en zij zorgen er ook voor dat die schoon blijft conform de gemaakte afspraken met resultaatgericht schoonmaken. Zij maken dus schoon waar en wanneer dat nodig is. En via ons transparante meetsysteem weet u altijd precies hoeveel tijd daaraan is besteed.

Altijd schoon

Bij Breedweer geloven we dat schoonmaken vooral bestaat uit bijhouden. Elke algemene ruimte moet op ieder moment van de dag dus voldoen aan de afgesproken normen van reinheid. Onze medewerkers screenen daarom regelmatig de ruimtes op orde, netheid en hygiëne. Dit zorgt er niet alleen voor dat ruimtes tijdig worden schoongemaakt, uw pand is daardoor ook een schone, prettige plek voor uw medewerkers en bezoekers.

Schoon maken en schoon houden

Elke medewerker wordt door ons opgeleid tot een zelfstandige facilitaire medewerker. Zij krijgen inzicht in vervuilingsgraden, kunnen prioriteiten bepalen, erkennen de klantbeleving en weten hoe ze gastvrij en dienstbaar moeten optreden. Met een grondige training vooraf, frequente sturing ter plaatse en het gebruik van de InPRC-systemen hebben ze de kennis, het inzicht en de tools om alles binnen hun afdeling op de juiste wijze schoon te maken en te houden.

Uitstekende schoonmaakkwaliteit door betrokken medewerkers

Juist doordat wij van onze medewerkers ondernemers maken van hun eigen afdeling, uw ruimte, neemt de betrokkenheid en het gevoel van verantwoordelijkheid toe. Dit zorgt ervoor dat de schoonmaakkwaliteit meer dan uitstekend is zonder dat er onnodig veel uren worden ingezet. Met resultaatgericht schoonmaken krijgt u dus de kwaliteit die u heeft afgesproken. En dankzij onze transparante manier van werken vaak nog meer dan dat ook!