Social Enterprise Breedweer Facilitaire Dienstverlening

Breedweer Facilitaire Dienstverlening is een social enterprise. Dat betekent niet alleen dat we duurzaamheid, transparantie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden en we werken met mensen uit de participatiedoelgroep, we nemen ook onze verantwoordelijkheid in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Partners, zoals wij ze eigenlijk liever noemen.

Concrete hulp met onze expertise en mensen

Een concreet voorbeeld van dit partnerschap is de inzet van onze facilitaire experts; veelal mensen uit de participatiedoelgroep. Wij helpen u via de ondersteuning van deze mensen waardoor u betrokken medewerkers krijgt die u verschillende facilitaire services bieden van hoge kwaliteit. Bovendien voldoet u daarmee ook aan de invulling van de Participatiewet. En zijn er calamiteiten, dan stellen we graag onze expertise en specialistische mensen ter beschikking. Bijvoorbeeld als u door wateroverlast de vloer moet laten reinigen.

Uw betrokken partner

‘Waar gehakt wordt, vallen spaanders’. En dat geldt ook voor uw bedrijf. Is er een calamiteit en moet die opgelost worden, dan helpen wij daar graag bij. Want de facilitaire dienstverlening gaat wat ons betreft verder dan het schoonmaken en koffie ronddelen. Als uw partner zijn wij ook echt betrokken bij uw bedrijf.

Breedweer, uw facilitaire partner

Zoekt u een facilitaire partner met wie u samen kunt optrekken en gezamenlijk de verantwoordelijkheid kunt delen? Dan stellen wij ons graag eens persoonlijk aan u voor. Want het is uiteindelijk de persoonlijke invulling die het verschil maakt. En dat verschil maken wij graag met u.