Het groen in en rond uw bedrijf

Een mooi, schoon pand verdient ook een verzorgde tuin of patio. Met de juiste groenvoorziening is dat ook mogelijk, maar dat is niet iets wat iemand er even bij doet. Kennis van snoeien, bemesten en verzorging van het groen in en rondom uw bedrijfspand is nodig om het groen er optimaal bij te laten staan. Zodat het groen ook een visitekaartje van uw bedrijf is.

Efficiënte inzet van facilitaire medewerkers

De schoonmaker die niet alleen het stof afneemt maar ook de planten water geeft of de dode blaadjes weghaalt, het zijn logische voorbeelden van de efficiënte werkwijze die wij onze facilitaire medewerkers leren. Zijn zij bij u aan het werk, dan maakt u dus optimaal gebruik van hun diensten.

Meer weten over groenvoorziening?

Wilt u meer weten over onze facilitaire professionals en de dienstverlening die wij kunnen bieden in de groenvoorziening? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Groenvoorziening als facilitaire dienst

Groenvoorziening is vanzelfsprekend ook een van de facilitaire diensten die Breedweer aanbiedt. Onze medewerkers worden hierin opgeleid en hebben aanvullende trainingen daarvoor ontvangen. Zodat zij weten welke planten wanneer verzorgd moeten worden en op welke wijze.

Best Value Approach, ook in de groenvoorziening

Net als met onze andere facilitaire diensten, komen ook de mensen die bij u de groenvoorziening kunnen verzorgen uit de participatiedoelgroep. Zij zijn goed en breed opgeleid en weten precies wat nodig is om de gewenste kwaliteit te leveren. Kan dat in minder uren dan u heeft ingekocht? Dan zien u en wij dat direct dankzij de systematiek van InPRC. Kwaliteit en volledige transparantie in onze dienstverlening is voor ons de standaard, ook in de groenvoorziening.