Ramen van kantoren, bedrijven en particulieren

Met glasbewassing begon alles voor Breedweer. Inmiddels bieden we veel meer schoonmaakdiensten aan maar nog steeds wassen we de ramen van veel kantoren, bedrijven en particulieren. Met onze eigen mensen en middelen voeren we de glasbewassing voor u uit, ook op lastig bereikbare plaatsen.

Glazenwassers voor particulieren

In verschillende wijken verzorgen wij ook de glasbewassing voor particulieren. Zij hoeven niet meer af te wachten wanneer wij komen en ons contant aan de deur te betalen, alles is online geregeld. Zo kunnen onze particuliere klanten op onze site zien wanneer de glazenwasser in hun wijk komt en wat wanneer wordt gedaan. Ook gaan alle betalingen via automatische incasso’s.

Altijd op de hoogte

Ook onze glazenwassers werken met ons online systeem InPRC. Daarin geven zij exact aan wanneer ze wat hebben gelapt en melden ze onvolkomenheden. Zoals bijvoorbeeld gebreken aan ramen, kozijnen of de installatie. Door deze gestructureerde en transparantie manier van werken bent u altijd direct en volledig op de hoogte. Zowel van onze werkzaamheden als van de status van uw pand.

Specialistische glazenwassers

De glazenwassers van Breedweer zijn specialisten in hun vak. Ze zijn SVS- en VCA-geschoold en bezitten de benodigde diploma’s. Zo hebben ze allemaal een IPAF-certificaat waardoor ze hoogwerkers en complexe installaties mogen bedienen. Daarnaast zijn ze ook allemaal getraind om glazen liften te wassen.

Offertecheck

In de panden waar wij schoonmaken, verzorgen wij ook de glasbewassing. Maar natuurlijk is dat niet onlosmakelijk met elkaar verbonden; wilt u ons alleen de glazen laten wassen, dan kan dat. En als u daarnaast een vrijblijvende offertecheck wilt van de diensten bij uw huidige facilitaire dienstverlener, dan doen we dat natuurlijk ook graag voor u!

Meer weten over glasbewassing?

Wilt u ook glanzend schone ramen? Vraag ons dan eens om de mogelijkheden voor uw pand of woning. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte voor de glasbewassing.