Facilitaire professionals, ook in de catering

De mensen van Breedweer zijn facilitaire professionals. Zij kunnen u dus helpen met de schoonmaak maar ondersteunen net zo makkelijk de catering. Heeft u weleens extra hulp nodig in de keuken, of wilt u structureel iemand in de keuken van uw bedrijfskantine aanstellen? Dan hebben wij voor u de medewerker.

Participatiedoelgroep

Als social enterprise leiden wij ook mensen uit de participatiedoelgroep op tot facilitair professional. Deze experts kunnen ook uw medewerkers worden en u helpen in de catering en, of schoonmaak. Behalve dat u met deze mensen zeer betrokken en bekwame medewerkers in dienst krijgt, geeft u hiermee ook concrete invulling aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Een typische win-winsituatie dus, voor u én vooral voor deze mensen.

kookbattle_2 (4)

Meer weten over onze dienstverlening in de catering?

Wilt u weten hoe onze mensen uw medewerkers kunnen worden? In de catering en met andere facilitaire services? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

EST_9141 (3)

Uw betrokken medewerkers voor de catering

In de catering is hospitality en servicegerichtheid minstens zo belangrijk als het kunnen verzorgen van de gewenste maaltijden op het juiste moment. Daarom zorgen wij ervoor dat onze mensen op al deze vlakken zijn opgeleid of aanvullend getraind. Of ze nu voor u de tafels afruimen, de koffie serveren of in de keuken meehelpen, onze mensen worden uw betrokken medewerkers waar u op kunt rekenen.

Meer resultaat, minder kosten

Onze medewerkers noemen we graag facilitaire professionals; ze zijn immers breed inzetbaar, goed opgeleid en leveren hoge kwaliteit dankzij de Best Value Approach die wij hanteren. Daardoor heeft u meer resultaat tegen minder kosten. Dat is geen loze belofte, deze garantie kunt u keer op keer meten in onze transparante registraties.