Breed inzetbare facilitaire professionals

Altijd kwaliteit en service garanderen is alleen mogelijk met deskundige medewerkers. Om die garantie waar te maken, leiden wij elke medewerker op. Met een MBO-opleiding en speciale trainingen voor de facilitaire dienstverlening zijn onze medewerkers breed inzetbare facilitaire professionals met een waardevol diploma waarmee ze ook buiten de schoonmaak aan de slag kunnen.

Trainen in Best Value Concept

Natuurlijk staat de kennis en kunde van de uit te voeren activiteiten centraal in de opleiding. Maar de ‘expertbenadering’, de basis van onze Best Value Concept komt overal in terug. Doordat de medewerkers leren zelfstandig en proactief te zijn in hun werk, weten ze hoe ze het beste een ruimte schoon kunnen houden. Een eenvoudige maar effectieve benadering want het resultaat is daardoor altijd goed. Dat scheelt tijd, geld en verhoogt de kwaliteit aanzienlijk..

IMG_8705 (5)

Aanvullende trainingen

Bij de grote opdrachten wordt altijd een vaste groep medewerkers aangesteld om exclusief dat pand te onderhouden. Daarvoor worden ze eerst aanvullend door ons getraind op de wensen, eisen en bijzonderheden van de betreffende opdrachtgever. Zo kunnen wij ze meer verantwoordelijkheid geven en krijgt de opdrachtgever mensen die zowel kundig als bijzonder betrokken zijn bij ‘hun klus’.

Meer weten? Vraag het ons!

Met het scholen van onze medewerkers bieden we ze een goed toekomstperspectief en creëren we deskundige professionals waar wij en onze opdrachtgevers met recht trots op zijn. Wilt u meer weten over onze werkwijze of de opleiding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen

_JGH0607 (3)

Breedweer Academy, een MBO-opleiding

Breedweer heeft een eigen opleiding, de Breedweer Academy, om de medewerkers breder te scholen dan alleen in de schoonmaak, catering of beveiliging. Deze opleiding is op MBO-niveau 1, 2 en 3, is getoetst door de RAS en SVS en wordt gegeven door geaccrediteerde MBO-opleiders in dienst van Breedweer. De opleiders zijn voorvrouwen met veel praktijkervaring en speciaal opgeleid op HBO-niveau om de lessen te mogen geven. Daarnaast is elke voorvrouw of voorman een praktijkdocent. Met hun kennis en ervaring updaten we continu onze lessen, leren onze medewerkers wat resultaatgericht schoonmaken is, hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen en zijn ze multi-inzetbaar.

Van hospitality en Nederlands tot vloeronderhoud

Om multi-inzetbaar te zijn is het belangrijk dat de medewerkers in meerdere facetten getraind worden. Daarom wordt er tijdens de opleiding ook veel aandacht besteed aan hospitality, aanvullende specialistische opleidingen zoals bijvoorbeeld vloeronderhoud en het werken met hoogwerkers, de Nederlandse taal, een integrale dienstverlening en een servicegerichte instelling. Dit opleidingstraject geldt ook voor de medewerkers die via een overname bij ons komen werken.

Scholing voor Nuggers

Behalve dat wij onze eigen opleiding hebben, geven wij ook les op VSO-scholen zodat deze leerlingen uitzicht op een baan krijgen. Dit gaat onder andere via praktijklessen waarbij we ook de school zelf schoonmaken met de leerlingen. De Nuggers, leerlingen die niet slagen en daardoor geen recht op uitkering hebben, worden bij Breedweer geschoold zodat ze daarna bij ons of elders aan het werk kunnen.