Beveiliging door facilitaire medewerkers

De beveiliging van uw pand kent vele facetten. Naast camera’s en andere technische oplossingen zijn er ook mensen nodig die een ronde door uw pand lopen, controleren wat er gebeurt, of alles gesloten is en onvolkomenheden kunnen signaleren. Die mensen leveren wij; facilitaire medewerkers met een opleiding voor beveiliging.

Facilitaire ondersteuning door beveiligers

Tijdens de opleiding leren onze medewerkers hoe zij met verschillende diensten hun opdrachtgevers later van dienst kunnen zijn. Zodat uw beveiligers u ook andere facilitaire ondersteuning kunnen bieden als u dat wenst.

Meer weten over onze dienstverlening in beveiliging?

Meer informatie over de facilitaire diensten die wij leveren zoals beveiliging geven wij u graag. En wilt u een vrijblijvende offerte, dan kan dat natuurlijk ook. Neemt u dan contact met ons op?

Brede facilitaire dienstverlening

Een beveiliger houdt alles in de gaten en weet z’n weg dus in uw bedrijf. En die kennis kan goed gebruikt worden als er andere diensten nodig zijn. Bijvoorbeeld door tijdens een beveiligingsronde ook de schoonmaakcontrole te doen, of bij de entree uw gasten te ontvangen. Die multi-inzetbaarheid vinden wij bij Breedweer heel normaal; een brede facilitaire dienstverlening waarbij we u op verschillende vlakken ontzorgen.

Beveiliging, ook met de participatiedoelgroep

Natuurlijk zetten wij ook voor de beveiliging mensen uit de participatiedoelgroep in. Niet uitsluitend, maar wel waar mogelijk. Deze mensen zijn getraind in de Best Value Approach waarmee we niet alleen de kwaliteit garanderen maar u ook inzicht geven in de besteedde uren. Terwijl zij uw bedrijf voor u in de gaten houden, heeft u goed zicht op de ingekochte dienstverlening.