Kwalitatieve meerwaarde door transparante facilitaire dienstverlening

Fair ondernemen en samenwerken staat bij Breedweer Facilitaire Dienstverlening als social enterprise voorop. Voor u betekent dat een transparante dienstverlening en uitstekende kwaliteit door de inzet van facilitaire experts. Nog concreter; wij bieden u meer waarde voor hetzelfde budget. Omdat onze mensen het in een keer goed doen en in de tijd die resteert u extra dienstverlening aangeboden krijgt. Best Value Approach dus, voor echt kwalitatieve meerwaarde.

Meer waarde voor hetzelfde geld

Blijkt dat er meer uren zijn ingekocht dan verbruikt, dan bieden wij u andere diensten aan. Zoals bijvoorbeeld een extra schoonmaakactie, ondersteuning bij de catering of andere facilitaire diensten. En ook deze taken kunt u onze mensen heel goed toevertrouwen. Tijdens hun interne opleiding zijn ze getraind tot experts in integrale serviceverlening en hospitality. Zo krijgt u kwalitatieve meerwaarde voor hetzelfde geld.

Inzicht in werkzaamheden en uren

Door onze transparante manier van werken weet u precies waar u bij ons voor betaalt en wat u daarvoor heeft gekregen. Middels een geavanceerd systeem, het InPRC (InProcesRegieConcept), bieden wij u maximaal inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden, de inzet van uren en de kwaliteit.

Expertbenadering

De Best Value Approach gaat uit van de ‘expertbenadering’. En dat zijn onze mensen ook; facilitaire professionals. Getraind op de Breedweer Academy tot experts in het facilitaire vakgebied. Zij weten wat nodig is om de gewenste kwaliteit te leveren en dat doen ze ook. De non-performance daalt en hersteltijd en –kosten nemen ook af. De expert doet het in een keer goed en de uitkomst is zoals afgesproken. Simpel, helder en transparant. Dat is Best Value Approach, de aanpak van Breedweer Facilitaire Dienstverlening.